Sanitair De Winter Schilde

Sanitair

Op zoek naar een professionele vakman voor de plaatsing van sanitaire toestellen en het leggen van leidingwerken in een nieuwbouwproject te Schilde, Schoten, ’s Gravenwezel, Wijnegem maar ook bij het aanpassen van leidingwerk, afkoppelen van bestaande leidingen en het plaatsen van nieuwe sanitaire toestellen in een te renoveren woning te Schilde, Schoten, ’s Gravenwezel, Wijnegem. Kan u bij ons terecht voor al ruim 30 jaar

Verwarming

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-installatie in Schilde, Schoten, ’s Gravenwezel, Wijnegem kan u bij ons terecht. Dankzij onze 30-jarige ervaring kunnen wij U begeleiden bij de installatie van de verwarming in uw nieuwbouwwoning of appartement te Schilde, Schoten, ’s Gravenwezel, Wijnegem en dit ongeacht of u voor vloerverwarming, radiatoren, een traditionele cv-ketel of een warmtepomp met zonneboiler opteert.

Ventilatie

Door de grote vraag in Schilde, Schoten, ’s Gravenwezel, Wijnegem en om bij te blijven bij de hedendaagse trends, hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatie. Wij plaatsen zowel type D als type C-systemen voor huishoudelijke doeleinden. De merken die wij het meeste plaatsen zijn Vasco en Zehnder.

ONDER HET MOTTO KLANT IS KONING STAAT SANITAIR DE WINTER ZOWEL IN SCHILDE ALS VER DAARBUITEN, AL EEN GENERATIE LANG GARANT VOOR DEGELIJK VAKMANSCHAP!