Sanitair De Winter Ekeren

Sanitair

Bij ons kan U terecht voor het leggen van leidingwerken en het plaatsen van sanitaire toestellen in nieuwbouwprojecten, dit doen wij ook voor een woning in Ekeren, Merksem, Antwerpen, Luchtbal die u gaat renoveren, zowel het afkoppelen van bestaande leidingen of sanitaire toestellen en het aanpassen van leidingwerken, dit doen wij al ruim 30 jaar in de omgeving rond en in Ekeren.

Verwarming

Wij helpen en begeleiden u bij de installatie van de verwarming in uw appartement, nieuwbouwwoning of een te renoveren woning te Ekeren, Merksem, Antwerpen, Luchtbal en dit doen wij al ruim 30 jaar in Ekeren, Merksem, Antwerpen, Luchtbal voor een traditionele ketel, radiatoren, warmtepomp met zonneboiler of vloerverwarming

Ventilatie

Door de grote vraag in Ekeren, Merksem, Antwerpen, Luchtbal en omstreken en om de hedendaagse trends te volgen, hebben wij ons ruim 6jaar geleden laten specialiseren in het plaatsen van ventilatie zowel type D als type C- systemen. De merken die wij het meeste plaatsen zijn Vasco en Zehnder.

ONDER HET MOTTO KLANT IS KONING STAAT SANITAIR DE WINTER ZOWEL IN EKEREN ALS VER DAARBUITEN, AL EEN GENERATIE LANG GARANT VOOR DEGELIJK VAKMANSCHAP!