Sanitair De Winter Brasschaat

Sanitair

Bij ons in Brasschaat kan U al ruim 30 jaar terecht voor het leggen van leidingwerk en het plaatsen van sanitaire toestellen in nieuwbouwprojecten, maar ook voor het afkoppelen van bestaande leidingen of sanitaire toestellen en het aanpassen van leidingwerk bij te renoveren woningen te Brasschaat, Kalmthout, Wuustwezel.

Verwarming

Dankzij onze 30-jarige ervaring kunnen wij U begeleiden bij de installatie van de verwarming in uw nieuwbouwwoning of appartement te Brasschaat, Kalmthout, Wuustwezel en dit ongeacht of u voor vloerverwarming, radiatoren, een traditionele cv-ketel of een warmtepomp met zonneboiler opteert.

Ventilatie

Door de grote vraag in Brasschaat, Kalmthout, Wuustwezel en om de hedendaagse trends te volgen, hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatie. Wij plaatsen zowel type D als type C-systemen voor huishoudelijke doeleinden. De merken die wij het meeste plaatsen zijn Vasco en Zehnder.

ONDER HET MOTTO KLANT IS KONING STAAT SANITAIR DE WINTER ZOWEL IN BRASSCHAAT ALS VER DAARBUITEN, AL EEN GENERATIE LANG GARANT VOOR DEGELIJK VAKMANSCHAP!